Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdziany

Projektant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś z Was słyszał kiedyś adres strony z której nauczyciele pobierają różne testy itp ? Chodzi o gimnazjum.

Wiem, że potrzebny jest na taką stronę login nauczyciela, to chyba jedyna poszlaka jaką mam.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Witam, może ktoś z Was słyszał kiedyś adres strony z której nauczyciele pobierają różne testy itp ? Chodzi o gimnazjum.

Wiem, że potrzebny jest na taką stronę login nauczyciela, to chyba jedyna poszlaka jaką mam.

www.mają.mózg.pl

1285279961299.gif
Opublikowano

Piszą je sami :) Przynajmniej u mnie w szkole większość pisze samodzielnie i potem drukują.

Kolejny, skoro napisałem, że w mojej szkole nauczyciele biorą je z pewnej strony, do której potrzebny jest login nauczyciela to po **** piszesz ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Kolejny, skoro napisałem, że w mojej szkole nauczyciele biorą je z pewnej strony, do której potrzebny jest login nauczyciela to po **** piszesz ?

A skąd wiesz że biorą je ze strony?

Opublikowano

Ludzie myślcie, nie wiem czy to pora dnia jest za wczesna, ale skoro napisałem, ze je biorą z jakiejś strony to chyba mam podstawy żeby tak uważać, nie ?

Dzięki Night Hunter, pomogłeś bardzo, zaraz będę sprawdzał te strony.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Wejdz na strone wydawnictwa, pewnie bedziesz musial zrobic acc, wejdz w zamowienia, dodaj do koszyka/whatevah dana ksiazke i tyle

Ew. przez telefon zamow, ale tu bedzie problem bo zapewne masz 13 lat, do mutacji daleko wiec zapewne nic z tego, niech ktos z rodzicow zadzwoni i powie, ze zalezy mu na tej ksiazce bo np. chce sie uczyc sam dla siebie i sprawdzac postepy D:

Ale najpierw musisz wiedziec, czy nauczyciel w ogole korzysta z takiej ksiazki

jak masz sprawdzian na kartce, ktora przygotowal nauczyciel (tzn. zadania i odbite na xero) to znaczy, iz na 90% korzysta z takiej ksiazki

Jesli nie to nie ma sensu kupowac

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

I kolejny, to, że jesteś znajomym Makina nie upoważnia Cię do tego by jeździć po innych. Sam pomyśl i oceń, czy Twoja odpowiedź jest dla mnie przydatna.

Druga sprawa, naucz się czytać, albo chociaż jak już umiesz to temat przeczytaj. Napisałem, że testy biorą z INTERNETU, dotarło ?

@chodzi o Wilda.

@up sprawdzę, jeszcze popytam kolegów, bo kiedyś nauczycielka matematyki podawała stronę, z której ona bierze testy ale na niej też są testy interaktywne dla uczniów.

@down

Nie będę nawet kontynuował z Tobą rozmowy, bo to nie ma sensu. Jakbyś się wysilił i przeczytał pierwszy czy kolejne moje posty to będziesz wiedział dlaczego.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

A czy strona internetowa wydawnictwa to nie jest internet, moronie?

Nie myslalem nigdy, ze tak tepy czlowiek bedzie mial ever moda tutaj

@Up

Przeczytalem, nic ciekawego

Btw. wiesz, iz zakup ksiazki przez internet to takze uzytkowanie internetu? Nie? To sobie odpusc bo przy takiej inteligencji nawet to ci nie pomoze

@Down

Who cares, chcialem byc mily

Phew.

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

A czy strona internetowa wydawnictwa to nie jest internet, moronie?

Nie myslalem nigdy, ze tak tepy czlowiek bedzie mial ever moda tutaj

Jeszcze jedna Twoja głupia wypowiedź, to lecisz z permem. Zastanów się porządnie.

To samo Pilarix.

up@ Nawet nie dyskutuj.

Opublikowano

u mnie kazdy nauczyciel ma ksiazke ze sprawdzianami i potem je tylko kseruja i piszemy ^^ a w ksiegarniach nie ma tych ksiazek ^^

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Opublikowano

Poszukaj na warezach, tam ludzie wrzucają niekiedy sprawdziany. Jak sprawdziany są ze strony internetowej możliwe, że istnieje książka z tymi sprawdzianami (taki sam zbiór co na stronie tylko w wersji książkowej). Jeżeli taka książka istnieje, może jest na allegro.

Opublikowano

Ostatni raz to napiszę.

Sprawdziany biorą z INTERNETU, nie z książek. Nauczyciel ma taką jedną stronę z której po zalogowaniu na konto nauczyciela pobiera testy, o to mi chodzi. Najprawdopodobniej jest to strona WSiP ale nie obrażę się jeśli ktoś poda więcej stron.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Bierz książke od byle czego, z tyłu na okładce będziesz miał nazwę wydawnictwa. Strona internetowa i gotowe. W moim wypadku nauczyciele mieli swoje książki i z nich kserowali ;f

Opublikowano

Wild, szukasz dziury w całym, nikomu tym nie imponujesz także odpuść sobie, bo nie wiem jaki masz w tym cel. Jak masz kozaczyć to wyjdź na ulicę i tam się ze swoją świetną inteligencją obnoś, a nie siedzisz na forum na które się nie nadajesz, bo jesteś po prostu zbyt inteligentny.

Temat można zamknąć, nie mam zamiaru się zadawać z ludźmi typu Wild, a reszta pisze to co już napisane zostało, pomogły tylko 2 osoby za co jestem bardzo wdzięczny.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano
Wild, szukasz dziury w całym, nikomu tym nie imponujesz także odpuść sobie, bo nie wiem jaki masz w tym cel. Jak masz kozaczyć to wyjdź na ulicę i tam się ze swoją świetną inteligencją obnoś, a nie siedzisz na forum na które się nie nadajesz, bo jesteś po prostu zbyt inteligentny.

Najpierw napisalem ci to, co chciales (internet) i to, co wiekszosc userow napisala (ksiazka), ty natomiast poszedles /rage i teraz jeszcze chcesz chcesz napisac jakiegos fajnego posta

Hard fail

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...